Glad midsommar

I går var Isabel och Alec här och vi hade då kul. Vi hann handla, äta glass, spela kort, äta pizza m m. Det enda som inte var roligt var, att när jag skulle köpa plantor för att sätta ut på balkongen så fanns det bara skitplantor. Halvägs döda plantor. Det ända som passade mitt kritiska öga var några ljusrosa pelargoner. Men då kostade dom 90 kr styck. Har dom slutat med petuniaplantor. Förra året fanns det inte heller. Så det blir inga blommor på min balkong i sommar. Om det nu blir nån sommar i år.
Men sill, färskpotatis och jordgubbar blir det i alla fall till lunch i dag. Matte jobbar i helgen men kommer att äta lunch här fast det blir ingen middag för honom här. Jag som hade planerat att vi skulle äta helstekt fläskfilé med potatissallad, men det blir nån annan dag. Då får jag banta idag för det är inte så kul att äta solo. Blir kanske mer jordgubbar.

Mitt midsommarfirande blir lite avslaget. Jag firar i min ensamhet   så det blir ingen "små grodor" för mig. Kanske lika skönt det. Solen kanske kommer hit och gör mig sällskap. Annars har jag ju radion att prata med eller mig själv. 

Ja då önskar jag er en glad midsommar så får vi höras sen!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0