6 juni nationaldagen

Sveriges nationaldag är det idag. Hur ska man fira detta? Matte och jag  har ätit köttsoppa till lunch. Och till middag blir jag ensam för Matte ska se fotbollen med en kompis och dom ska äta pizza och ta sig en öl till. Det är Sverige - Danmark som spelar. Viktig match är det. 
Vad gör jag då? Ingen aning , det är ju inte så varmt att jag vill vara ute och fira. Blir nog sängen med en bok och kanske TV en stund. Det får väl duga. Har några apelsiner och en korg druvor att fira med. Kokar nog ett ägg och brer en hårdmacka samt dricker ett glas mjölk. Det blir bra och vilsamt till middag. Heja Sverige!!
                                                        

Har inte kollat TV programmet än men nånting måste väl vara sevärt.  Jag vet att det är nåt firande av nationaldagen vid kyrkan. Men det är sån jobbig backe upp till kyrkan så jag går inte dit. Bättre då att vara hemma i värmen. 

Tyvärr fick jag inte köpa bordet och stolarna på Blocket. Det var redan sålt. Typiskt för mig. Var ju likadant  med den blåa byrån som fanns på Kupan. Allt som jag vill ha (och har råd med) är redan sålt. Hur ledsen jag blir. Buh!!! 
Får bara lust att krypa under täcket. Bäst jag rycker upp mig, jag har det väl bra ändå. Nu ska jag lyssna på konserten på P4 och njuta av god musik.

                                                                   Ha det så bra!                                                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0