Pippi på bord

Känner mig bättre idag, tack och lov. Det är inte kul att må dåligt, men det tycker väl ingen. Håller på att försöka bli av med mitt köksbord. Hittade ett bord på Kupan i fredags som skulle passa mig ypperligt. Ett runt bord i furu med en iläggsskiva. Ser ut som nytt och kostar 450 kr. Men vet inte hur jag gör med det gamla bordet. I värsta fall får jag väl skänka det till Kupan. Matte tror nog  inte att jag är riktigt klok och det kan ligga nåt i det. Men nu vill jag ha detta bord och jag har lagt undan det till måndag. Egentligen har jag väl inte råd men det kan inte hjälpas. Tänk om jag fick byta bord med Kupan. Men det går nog inte. 

Vädret idag är väl inte det bästa men det är ju sommar och vädret kan man inte göra nåt åt. Idag ska Matte inte äta lunch här men han kommer till middag. Jag fick ju lax över så jag ska koka lite potatis och göra en laxpudding. Jag tycker att det är så bra att göra mat i ugnen, man behöver inget fett och man kan göra allt tillsammans, (mindre disk). 

Jag vet inte om jag ska ut i dag, får se om jag hinner. Nu ska jag i alla fall duscha och sen blir det väl som det blir. Ska väl in på facebook och kolla vad mina vänner gör. En del var och kollade på Jerry Williams i går kväll, på Pite havsbad. Han har lite mera ork än mig och ändå är vi jämngamla.  Minns när jag såg honom i Brunnsparken i Örebro för typ hundra år sen. Jag hade rosa-vit rutiga, Brigitte Bardot byxor, vitt spetslinne, ballerinaskor och frisyr "hästsvans" . Så skulle man se ut på den tiden. Byxorna hade blixtlås bak på rumpan och var hemsydda. Det var tider det.

I morgon är en annan dag och vi får hoppas att vi hörs då. Ha det så bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0