Stickar halsduk till jul

Den här dagen började med solsken och värme, nästan för varmt i mitt tycke. Efter lunch regnade det i ca 5 minuter. Och sen blev det lite svalare. Regnet behövdes, skulle regna mer egentligen. Men jag kan inte bestämma det. Jag gick ut men jag tog med mig paraplyet i fall att. Gick bara till ICA för att köpa jordgubbar. Tji fick jag, det fanns bara en liter och de var inte så fina, så jag blev utan. Köpte lite mjölk och en glass. Träffade Ture Johansson som jag pratade med en stund.

På TV i går kväll såg jag bara "So you think you can dance". Slutar aldrig att förvåna mig hur bra dom är. Får se i kväll vilka som åker ut. Det är ju telefonröster som avgör. Amerikas folk avgör.  Kanske jag ser "Miss Marple" på fyran också.

Har börjat på en halsduk av restgarner. Vem ska få den till jul? Återstår att se. Ser fram mot måndag då är det löning. Behöver verkligen tillskott i kassan. Jag är så fattig. Det märks att maten har blivit dyrare. Pengarna räcker inte till. Man kan inte unna sig något utöver maten. Knappt att man kan ha mat på bordet två måltider per dag. Får sluta köpa glass när jag är ute. Får ta med mej en flaska vatten i stället. Kanske nyttigare också.

Nu ska jag börja med middagsmaten. Potatis, stuvade morötter och korv. Det blir att sticka i kväll.  Skriv gärna en kommentar och ha det så bra hör ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0