Svensk sommar

Finns det något underbarare än svensk sommar. Man behöver då inte bli less på vädret för det är ganska omväxlande.  I morse sken solen och värmen dallrade på min balkong. När lunchen var över kom molnen smygande över himlen och strax var det mörkt ute och det mullrade över bergen. Väntade på regnet som hängde i luften. Och det kommer nog snart.
Har lyssnat på P4 extra med Harald Treutiger. Han hade Sara Löfgren som gäst. Alla som har sett henne måste hålla med om att hon har en fantastisk röst och gör underbara låtar med texter som är självupplevda. Nu är hon med i Diggiloo turnen. Synd att jag inte såg den när den var i Storforsen.

Men en annan sak när det gäller musik så fick jag Michael Michailoff som vän på Facebook. Alla som känner mig vet vad han betyder för mig.
                                  

Nu kan jag vara glad hela dagen. Jippi!!   Däremot är jag inte glad på dom som far gatan upp och ner och dunkar- dunkar i sina ljudliga bilar. Fråga mig inte varför dom gör det. Det är mest svenska gubbar över 40 som kör. Just inga unga pojkar. Det är bara att stänga balkongdörren om man vill höra nåt annat.

Jag började sticka halsduken  igår som jag skrev. Garnet jag började med gjorde ett så snyggt mönster att jag måste köpa mer av det. Så det blir att jag stickar  restgarner till nåt annat. Så kan det gå när man ska spara på pengarna. Skit samma.

Nu ska jag göra en mjuk chokladkaka och sen fläskpannkaka till middag. Sen ska jag sticka mer på halsduken. Eventuellt se nåt på TV. Jag önskar er en bra fortsättning på dagen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0