Knalledagen

För två år sen på knalledagen var Isabel och Alec här. Då sprang Alec 2 år, knalleloppet i Lomtjärnsparken, som är för barn. Alec var den yngste deltagaren och han var så duktig. Mamma Isabel sprang bredvid och mormor (jag) och morbror (Matte) hejade på. Naturligtvis fick han medalj. Sen har det inte passat att han har följt upp med fler lopp.
                                                  

Jag skickade Matte att köpa 4 liter jordgubbar, före lunch i dag. Han kom med de sämsta jordgubbar jag sett. Matte är ju ingen kännare direkt, så jag skyller inte på honom. Han gjorde det han skulle. Dom smakade inte ens jordgubbar. Jag frös ner skiten, hoppas att jag kan använda dom till sylt eller kräm. Ska verkligen säga till på Konsum att dom byter leverantör. Dom kostade 120 kronor som jag kan säga blev bortkastade. Sånt är livet!

Idag är det lite kyligt men ändå skönt. Solen skiner och värmen kommer nog tillbaka. Nu på eftermiddagen ska jag gå ut en sväng. Igår träffade jag så mycket bekanta att jag nästan höll på att missa middagen, att laga den menar jag. Men det gick bra, stekte fisken i ugnen. Gott till tusen blev det. Idag vet jag inte vad jag ska göra till middag. Men det ska väl bli nåt. Kanske plättar med blåbärssylt. OK!

På Tv i kväll ska jag se på nian, "Morse" och en "Dirty Harry"  film. Sen ska jag ladda upp med ett nytt korsord, brukar lösa dom i Året Runt. Pappret som dom har i tidningen går så bra att lösa med blyerts. Ja nu är det tid att göra sig klar för att gå ut. Hoppas att vi höres i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0