Emma

Igår när jag var ute såg jag Emma. Eller rättare sagt en som liknade Emma, som var vår cockerspanniel. Emma föddes 8/6 1992 på en kennel i Vindeln. Jocke och jag hämtade henne en dag i augusti och från den dagen var hon hela familjens älskling. Samtidigt var hon en envis liten tjej. Om hon blev förargad på nån kunde hon vara tjurig i flera dagar. Hon hade egen personlighet men var en trogen vän. Hon delade vårt liv i vått och torrt och där vi var var även Emma. Hon hade många hundvänner och även kattvänner. Hon var aldrig sjuk förrän den dag hon gick bort och då var hon 11 år. Jag saknar henne så än i dag. Minns henne när jag steker pannkaka och hur hon satt och väntade på den första plätten. Och när jag hade klippt henne och hon satte sig och väntade på att bli duschad. Hon älskade vatten och ville gärna simma så fort hon såg ett vattendrag. När jag igår såg denna lilla cocker fick jag en klump i halsen, jag vill bara gråta. Tack för att jag fick känna Emma.

Vädret är hur underbart som helst. När jag såg vädret på TV i går kväll sa dom att Norrland skulle få regn idag. Visserligen är Norrland stort som halva Sverige men jag har inte sett nåt regn.

Ska snart på biblioteket och låna några böcker. Ska också på fotvården och sen på affären. Har fått paket från HM som jag ska hämta på ICA samtidigt. Har försökt köpa en pennvässare för tjocka sminkpennor här byn och  det lyckades inte. Så jag var tvungen att beställa från HM enklare för mig än att fara till Luleå och köpa. Matte kommer inte och äter middag idag p g a att jag ska på fotvården. Då ska jag passa på att träffa bekanta och skvallra lite.  Det gäller att ta vara på dom underbara sommardagarna medan dom finns. Det är ju fortfarande ljust på nätterna men det börjar nu bli lite skumt vid ett-tiden. På lördag börjar fruntimmersveckan och då känns det som att det vänder mot hösten. Men än är det sommar, så njut.
Bäst att göra sig klar för att gå ut nu. Ha en bra dag hör ni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0