Emma

Emma hette ju min älskade hund. Sen var det tant Emma i Dalby plus några andra. Tycker Emma är ett fint namn, låter hemtrevligt på nåt vis.
Vädret i dag har varit bra . Vid sjutiden på morgonen var jag ute på balkongen för att vattna blommorna. Då var det så varmt i solen att jag gick skyndsamt in igen. När solen gick runt knuten blev det behagligt att vara ute.

Idag har jag inte gjort nåt särskilt. Stickat på halsduken och läst ut boken. Så nu ska jag börja på nästa bok av Nora Roberts "Pärlor från månen". En efterföljare på den jag läst nu. Handlar om samma personer.
Gjorde räksoppa till lunchen med ett gott ciabattabröd till. Till middag blev det plättar med jordgubbar från norrbotten. När jag äter plättar eller pannkaka måste jag avsluta med en hård kaviarmacka och mjölk. Förstår inte varför men det suger.

Vad ska jag göra i kväll då. Har inget förslag men alltid blir det väl något. Birgit H var hit med hjortron som Björn E hade skickat. Så då blir det till att göra sylt nån dag. Isabel ringde i går kväll och berättade att jag ska bli mormor igen. Det blir ju kul och hon verkade också så nöjd. Det är ju bra att släkten bevaras. Ju äldre man blir ju mer blir man beroende av varandra. Tyvärr!  Nu ska jag fördjupa mig i ett korsord. Ha det så bra så hör jag av mig i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0