Lördag

Sitter och lyssnar på "Ring så spelar vi". Jan Josefsson är veckans värd. Annars brukar det vara Lisa Syrén. Brukar se Josefssons debattprogram,. Jag tycker han är bra verkar inte vara rädd för myndigheter utan tycker att sanningen ska fram i ljuset. Det behövs fler som han.

Idag fyller mitt barnbarn Tova 9 år. Ja egentligen fyller hon år den 29 men det är ju den 29 bara vart 4:e år, så hon brukar fira den 28. Jag far dit i morgon för idag ska hon vara hos mormor och morfar och ha vuxenkalas medans storebror Oscar spelar ishockeymatch. Men grattis i alla fall Tova så ses vi i morgon.

                                                   

Vi har ju haft en härlig vecka med solsken varje dag. Idag är det också sol och när jag tittar ut genom fönstret mot parken ser jag en massa snöskulpturer som skolbarnen har gjort. Dom är ganska stora och tog två dagar att göra. Skönt när dom får vara ute i det fina vädret och ta till vara solen efter den mörka vintern. 

Har nu gjort en kycklingsallad till lunch och till middag ska jag göra palt. Där emellan ska jag paktiskt se skidor på TV och i kväll blir det Melodifestival. Hoppas jag kan hålla mig vaken. Jag har laddat mobilen så att jag kan rösta. Håller tummarna för Johan. Önskar er en trevlig helg så hörs vi!

                                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0