Vintersport

Kylan fortsätter, idag minus 27. Men dom har lovat att det skulle bli varmare framåt dagen, så då måste jag ut. Behöver handla lite mjölk och smör. Jag har slutat använda margarin. När man ska steka nåt i margarin blir det bara som ett vatten i stekpannan. Ser rätt äckligt ut. Så jag har börjat med olja och smör i stället. Blir faktiskt en finare stekyta, ser godare ut. Margarin är inte som det var förut. Undrar varför?

Imorgon börjar VM i skidskytte om det nu blir nåt. Det verkar som dom har snöbrist i Sydkorea. Synd om dom måste ställa in, hur gör dom då? Sen blir det ju VM i längdskidor. Jag var bra på att åka skidor när jag var ung. Vann dalamästerskapen som junior. Var för lat för att lägga ner nån tid på träning, åkte mest för att det var kul. Min dotter Helena var bra på att åka skidor och min andra dotter Isabel åkte skidor varenda ledig sekund hon hade. Duktig var hon men ville inte tävla. Pojkarna mina var inte så mycket för längdskidor, nej för dom var det utförsåkning som gällde. Joakim fick sina första slalomskidor när han var fem. Sen var det bara att braka utför i backarna. Mattias började åka på köksgolvet i tvåårsåldern med en penna och en linjal i händerna (stavar). Då var han Pierro Gross. Efter ett par år fick han sina skidor och blev bra i utförsåkning för hela slanten. Det var tider det. Nu har dom slutat med skidsport, tyvärr.

                                                                       


 

I kväll ska jag se "På spåret" och sen blir det väl nån film. Undviker att se på fyran. Tycker det är så långa reklampausar mitt i filmerna så man får ingen känsla för sammanhanget i filmen. En film vill jag se utan avbrott. Hur många tror ni är intresserade av den reklam som visas? Zero. Tycker dom skulle lägga reklamen mellan programen, då skulle man hellre se vad dom visade. Fyran är sämsta film-underhållningskanalen. Och tänk alla tävlingsprogram som man ska ringa in och rösta. Måste bli en massa pengar som kanalen drar in. Men det är ju klart allting kostar, även att tycka. Nej nu är nog tid att jag gör mig klar för utgång innan kylan kommer tillbaka.
                                                                   Ha en bra dag govänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0