Dagen efter

Ja så var denna födelsedag förbi. Det blev mycket prat i telefon och uppvaktning från mina barn. Det var ju roligt. Men i dag är allt som vanligt igen. Och i morse var det ganska kallt men en strålande sol steg upp på en blå himmel. Härligt!
Få se om jag hinner ut nåt, har ju tvättdag och ska plocka undan från gårdagen. Väntar medicinpaket från apoteket. Det skulle ju ha kommit igår men har väl fått nåt stopp på vägen.

På lördag får jag inte missa att se på melodifestivalen. Måste ju rösta på Johan Becker i Stars Pilot, det är melodi nr 2.  Skulle verkligen vilja att han vann. Det är han väl unnat. Heja, heja Johan.

                                                   

Men det är ju sällan att mitt tycke och smak är som andras. Tycker i alla fall att han är mycket musikaliskt begåvad.

Har kommit riktigt långt i min stickning. Över halva tröjan är klar. Kan se lilla Freya i den, hon är ju så söt.

Nu verkar det som om HM ska börja med att sälja hemtextil. Fick en katalog igår. Var väl inget som jag ville ha av detta möjligtsvis några badlakan som såg att vara bra, stora och rejäla, och till ett bra pris. Men väntar nog med det.
Få se när Isabel dyker upp nästa gång. Skulle verkligen behöva bli klippt. Men hon har ju så mycket att göra, är inte begärligt att hon ska ha tid över till sin gamla mamma. Det får bli när det blir. Har inte råd att betala 400 för en klippning. När man kan få det gratis. Nu är det dax för lunch. Det blir rester som vanligt.

                                                     Ha den bra dag i solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0