Vinterstudion börjar

Idag ska jag försöka låta bli att gnälla, fast det är svårt. Sov till nio fast då hade jag varit uppe vid femtiden och tagit medicin. När jag ätit frukost så var det klart för att börja med melodikrysset. Det var enkelt. Inget huvudbry denna dag.

Sen var det tid för Vinterstudion på TV. Började med skidskytte damer och sen var det sprint längdskidor. Efter det var det skidskytte herrar, men då gick jag ut i det snöiga vädret. Inte var det kallt ute, bara ett par grader. Jag satt faktiskt ute en stund vid Ica.

Matte var i Umeå och kommer inte tillbaka förrän vid sextiden. Så det blev en enkel lunch till mig. Värmde bara på ärtsoppa. Jag handlade lite men egentligen var det ett paket från apoteket jag skulle hämta. Naturligtvis hade jag paketavin kvar hemma. Försökte få ut paketet ändå, men se det gick inte. Bra att dom är försiktiga men alla i Älvsbyn vet vem jag är (alla känner apan osv) men inte hon i kassan på Ica. Jag visade leg. men det gick inte ändå, jag skulle bara behöva gå hem efter avin. Jag har svårt att gå så det får bli en annan dag. (Var detta gnäll?)

Ska bara steka köttfärs med lök till middag. Kokar potatis till och gör en sallad. Igår kväll såg jag en film på ettan som handlade om upptäckten av aids. Det var en pratfilm. I kväll vet jag inte vad det blir. Brukar se på nian på lördagar. Får kolla vad det är i kväll. Skulle behöva vila en stund, får se hur jag hinner. Ni ska ha en skön lördagkväll. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0