Usch så dyrt

Fick nästan slag när jag och Matte var och handlade i går på Konsum. Över 2000 kronor kostade det. Kollade kvittot när jag kom hem och nog var det rätt. Men jag tycker att allt har blivit dyrare så här framför jul. Jag bokför ju allt som jag handlar och kan se att Konsum är dyrare än Ica. Det enda jag ser som Konsum är billigare på är mjölk. Tio öre billigare per liter mot Ica. Varför jag handlar på Konsum är ju för att dom har ett bredare sortiment. Men det får vara slut på det nu. Jag är inte i en sån sits att jag kan försörja koperativet. Trodde det var medlemmarnas affär, men så verkar det inte vara längre.

Blev helt slut efter handlingen trots att jag hade hjälpreda med mig. Trots att jag handlade så mycket fick jag ändå gå på Ica idag för att handla mat till veckan som kommer. Så då gick det 500 kronor till. Undrar hur den här månaden ska gå?

Löste melodikrysset i morse. Det var bara julsånger i krysset. Ganska lätt var det. Har sett lite på TV. Vinterstudion var det med skidskytte, sprint i längdskidor. Den enda pallplats Sverige fick var Jesper Modin som blev trea i sprint. Bra där!

Julklapparna är jag färdig med. Det blir spel och pussel till Alec. Han är ju mycket för att spela kort t ex. Så det passar nog honom. Matte ska till Boden med några kompisar i kväll så jag behöver inte laga middag. Blir att lata mig. Ligga och läsa blir skönt få se om jag hittar nåt att se på TV i kväll. Annars blir jag kvar i sängen och lyssnar på radion. Funderar på om jag ska sätta in TV-n i sovrummet. På sätt och vis skulle det vara skönt. Fortsätter att fundera.

Hoppas ni får en skön lördagkväll. Jag ska då ha det. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0