Trött

Trött till tusen. Jag har inte sovit så bra i natt, trots min nya säng. Har haft benet högt upp pga svullnaden och det var inte bekvämt kan jag säga. Hade ingen känsel i foten i morse. Skulle önska att nån slog ett hårt slag i min skalle så att jag tuppade av för evigt. Ja nu tog jag väl i, men så känns det. Kan inte ens glädja mig åt att det är löning i dag. Då är det illa. Ska ta en dusch så kanske jag piggnar till.

I går eftermiddag låg jag och läste och sen kom Matte med pizza. Såg bara på TV en liten stund för jag ska ju ligga så mycket som möjligt. 

I dag måste jag handla för kylen och frysen är så tomma. Det är inte så kallt i dag. I morse -20 men nu -11.  Snart måste jag ta fram varmjackan, den som jag fick av Anki. Den är så varm att det måste vara över 10 grader när man har den på sig, annars svettas man. Nu har jag duffeln när jag är ute. Den är nog varm, fast än den är tio år gammal.

Hade en rolig dröm i natt. Jag var på Röda Korset med en granne och jag köpte tre väskor. Varför jag skulle ha tre väskor fattar jag inte. Dom såg ut likadana, som min granne sa. Men jag var envis så jag köpte dom. Vilka drömmar man kan ha.

Har inte så mycket att skriva i dag får spara till i morgon. Hoppas ni har det bra. Nu är det ju snart jul och då ska vi vara snälla och glada, eller hur? Vi hörs!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0