Nyårsafton

Idag är det årets sista dag och man kan se fram mot en ny vår. Det är bara -10 idag. Visserligen snöar det men det är ju skönt att få en paus från kylan. Ska tvätta idag i förhoppning om att jag ska slippa städa tvättstugan före  att jag tvättar.

Matte ska äta hemma hos sig på lunchen. Han var inte så pigg i går, hade feber. Jag värmer på nån matrest. Till middag gör jag fläskfilé med potatisgratäng.

Jag  var så trött i går kväll men jag satt framför TV:n ändå. Såg Tess och Barnaby samt Vänner. Men nog höll jag på att somna flera gånger. Man är ju lustig som inte går och lägger sig på en gång när man är trött. Nej, då ska man tvinga sig att hålla uppe ögonen halvsovande. Eftersom jag ska tvätta idag blir det ju ingen eftermiddagsvila,  så då kan man undra om man orkar hålla sig vaken till det nya året. Det visar sig väl.

Det blir väl att se på TV som vanligt. På nian kl. 20 visar dom en italiensk dramakomedi, "Livet är underbart". Den är från 1997 och har fått bra kritik. På tvåan kl. 22.10 visar dom en dokumentär om Marlon Brando som jag ser. Han har ju varit en favoritskådis i min ungdom. Så ser min nyårsaftorn ut. Man är ju så van att vara ensam på såna här helger att man inte skulle orka med att göra nåt annat.

Lite skidor ska det väl bli, att titta på inte åka. Det är väl Tour de ski som sätter igång i morgon, tror jag. Den tiden är förbi då jag åkte skidor. Kan sakna det ibland. Men nu får jag njuta av andras framgångar. Dom är ju så duktiga och det är dom väl unt när man vet vilket jobb dom lägger ner på träning. Och snart är det OS. Gissa vem som sitter framför TV:n då? Men först ska jag fira nyår. Ni kan väl sända mig en tanke vid tolvsnåret när jag skålar i julmust. Sen hörs vi i morgon.

  GOTT NYTT ÅR mina vänner!     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0