Lucia

                                                    
                                    SANKTA LUCIA LJUSKLARA HÄGRING

Tredje advent är det denna söndag. Det har kommit några snökorn i natt och det är ca 5-6 grader kallt. Nån lucia har jag inte sett.Men så har jag bara varit inne hela dagen och sett på TV. Skidskyttestafetter och längdsprint.

Gjorde en fläskpannkaka till lunch. Vid tretiden var jag så trött att jag var tvungen att lägga mig en stund. Äter fortfarande pencillin så jag skyller på det. Benet är fortfarande svullet men kanske inte så mycket, känns lite hårt, ungefär som om det var av cement.

I morgon var det ju meningen att jag skulle bada men jag får hoppa över det på grund av benet. Måste i alla fall till vårdcentralen för prover. Ska vara där 11.30. Sen ska jag till fotvården kl 14. Undrar om jag måste hem i mellan eller om jag kan gå på biblioteket och vänta där. Kanske det blir för länge att vara där. Om det inte var så nödvändigt med fotvården skulle jag ringa återbud. Måste tänka mig för i framtiden när jag bokar tid så det inte blir så mycket på samma dag.

Till middag i dga kokar jag bara makaroner. Värmer sen på köttfärssås som blev över i fredags. Det får duga när man är fattig så här framför jul. Det var så mycket räkningar förra pensionen och jag kan tacka min lyckliga stjärna att jag slipper julklappsköp. Det skulle inte gå numera.

I kväll blir det väl nånting på TV. Har inte kollat än vad det är som visas men alltid är det väl nåt som faller i smaken. Ska kolla om det är nån lucia som visas. Jag sov ju i morse då dom brukar vis luciatåg.

                                        

Sätter in en gammal bild på Oscar och Tova när dom firade Lucia i Petbergsliden. Det är ju några år sen men jag tycker dom är så söta på denna bild. Nu ska ni ha en skön luciakväll. Jag tänker en extra tanke på mina vänner i kväll. Ha det så bra så hörs vi i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0