Fjärde advent

                                      
I dag är det 15 -grader. Jag har varit ute på balkongen med bröd och Matte satte ut två stora talgbollar till fåglarna. Så fort vi gått in var det en hoper fåglar där som tacksamt började äta. Skönt när man kan göra nånting för omvärlden om än det bara är små fåglar.

Hade tippat en kupong stryktips men fick bara åtta rätt, så tji vinst. Annars skulle det ha suttit bra med ett extra tillskott så här före jul. Har kollat vinterstudion på TV och nu är det hockey mellan Sverige och Finland. Sverige leder med 1-0.

Vi åt kräm och mjölk samt mackor till lunch. Har gjort chili till middag. Det ska smaka gott. Jag vet  inte om det är nåt på TV i kväll. I går var det bara skit i mitt tycke. Hade tänkt se en film på tvåan. Men den verkade vara så tråkig så jag orkade inte fortsätta se den. Det blev så att jag läste i stället. Men nånting ska det väl vara att  se i kväll. Tror det är nånting på nian, en deckare. Annars blir det boken igen. Tur att jag har bunkrat upp med böcker till julhelgen, i fall att det blir tråkigt på TV. 

Ha nu en trevlig fortsättning på söndagen så får vi höras i morgon. Hej då!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0