Det är ros

Ännu en fredag men nu en vintrig sådan. 12 minus ute och lite snö på backen. Har nu börjat på en kur antibiatika som ska vara i 14 dagar. Det var ingen propp, tack ock lov, utan en ros. Skönt för mig som slapp åka tillbaka till Piteå. I går blev det bara att vila för mig. Tack vare Matte som är så snäll mot sin mamma slapp jag ut. Han var på apoteket och hämtade ut medicin samt han handlade på Ica. Tänk om alla hade så uppoffrande barn då skulle livet vara lättare för många gamlingar.

Nu har jag två böcker liggande på biblioteket och väntar på att jag ska hämtade dom. Jag tror att jag ska försöka ta mig ut idag. Kanske svullnaden på benet går ner och det blir lättare att gå. Nu ska jag i alla fall duscha och sen laga nåt till lunch. Kanske blir det ärtsoppa. Det är ju som om soppa passar på kalla vinterdagar.

Skulle behöva ta av golvet också. Men man ska väl inte ta ut sig direkt. Visserligen är det mycket skidsport i morgon på TV, men jag tror att jag hinner ta golvet då också. Annars är det ju inte hela världen om jag måste skjuta på det.

I kväll börjar "På spåret" på ettan. Nya programledare är det också. Kristian Luuk och Fredrik Lindström är det. Måste vara svårt att ta över efter Oldsberg och Helberg. Dom hade ju blivit så folkkära. Nu kommer jag inte att se programmet i kväll utan jag ser reprisen. Det är ju "Morden i Midsomer" och det kan jag inte missa.

Jag ska ringa återbud till festen på söndag. Känner mig inte på festhumör direkt och sen är jag ganska fattig, pga av alla läkarbesök och taxiresor. Känner att jag väntar med fest tills jag är friskare. Nu får jag väl roa mig med att mjölka min kor på FB. En sorglig sak som hände i går........Skellefteå fick stryk av Brynäs i hockey. Bläh! Men inget att deppa för, ta nya tag  och kom igen SAIK!

                                Ha en skön fredag! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0