Mycket snö har vi nu

Idag snöar det inte, än. Men det är -19 grader. Men man kan i alla fall säga att vi har massor med snö. Jag är så himla trött att jag skulle kunna sova hela dygnet. Det blir ju inte så mycket läsa för mig. Så fort jag lägger mig för att läsa så slocknar jag. Varför?

Såg första delen på "Collision" i går. Ett underligt upplägg för en polisserie. Men det kan nog bli spännande i fortsättningen. Nästa del är i kväll. Sen såg jag "Den engelske patienten", jag har sett den förut men det var den enda jag kunde se. Det var min måndagkväll. Inte mycket att skryta om direkt. Och inte blir det nåt bättre i kväll.

Jag ska se fortsättningen av den där serien och sen "Kommisarie Lewis". Innan dess blir det korsord som jag gör i sittande ställning, för att hålla mig vaken. På eftermiddagen blir det att sova en stund innan middagen.

Till lunch blir det rester och till middag prinskorv och mos. I morgon måste jag väl ut i kylan och handla lite till nyår. Vad det jag inte än.

I nyår händer  inget speciellt för mig. Jag ska tvätta på nyårsafton i tron att jag ska slippa städa efter nån annan i tvättstugan. Det brukar jag få göra numera. Särskilt än som bor på våning två. Man vill spy när man kommer till tvättstugan. Klaga ska man ju inte göra för det är ju inte fint. Man ska bara bita ihop och städa. Värst är ju tumlarn. Den är så full i svart ludd. När det inte finns en dammsugare så är det svårt att få bort. Golvet kan man ju sopa och vaska. Men tumlarn är svår. Men vad gör man, jag vill inte tvätta mina skita kläder förrän jag har städat. Konstigt eller hur?  Men nu är jag redan på nyårsafton fastän det bara är tisdag.

Tänker mig några månader framåt, när dom har öppnat kafét i Lomtjärnsparken och man kan sitta där och bara njuta av försommaren. Oj vad jag längtar! Och det kommer lita på mig.

Ska snart börja med maten. Vi får höras i morgon som vanligt. Ha en bra dag! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0