Jag läser skvaller

Åtta grader kallt i dag och lite snö. Sov till halv tio. Var ju tvungen att vila ut efter min arbetsamma dag i går. Matte skjutsade mig till vårdcentralen i går och hämtade mig efter provtagningen. Lämnade av mig vid biblioteket där jag hämtade två böcker som var reserverade. Det var två böcker av Anna Jansson, deckare med titeln "Först när givaren är död" och "Inte ens det förflutna". Sen lånade jag en bok av Andrew Taylor "I det tysta". Det är ingen deckare .

Hade ju god tid på biblioteket för jag skulle inte vara på fotvården förrän kl. 14. Dom har mycket tidningar där så jag satt och läste "Allt i hemmet", "Amelia" osv. Upptäckte att tidningarna innehöll mest annonser. Man kan säga reklamtidningar. Strax för två gick jag till fotvården och då fick jag veta att det blivit en dubbelbokning så jag fick vänta ytterligare än timme. Där läste jag "Hänt i veckan", två nummer. Man kan ju undra var jag har varit når allt som jag läste om i tidningarna har hänt. Vem som är med vem, vem som varit där och gjort det. Orkar nån hänga med? Knappt jag gör det. Skönt var det i alla fall att få fötterna omskötta.

Sen blev det Ica och där bjöd dom på kaffe med lussekatt. Tur för mig som bara hade ätit frukost på morgonen. Det var så gott. Handlade och gick hem. När jag kom hem var klockan 16.35. Då var det bara att steka upp lite fläskpannkaka till middag. Tur att jag hade det så jag hann få maten klar före fem.

Efter maten kom Pernilla med en kartong julsaker som jag haft på deras vind. Den ska jag bära i källaren. Jag pyntar ju inte så mycket till jul i min lilla lägenhet. Men det var roligt att se dessa saker. Många minnen väcktes.

Såg lite på TV. Bl a "Livet i Fagervik" och "Vem tror du att du är?" Men jag var så trött att däckade strax.

I dag vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir nog en innesittardag. Har inget som jag ska handla och längtar inte ut direkt. Nu har jag ju tre böcker att läsa också. Ska sätta tänderna (ögonen) i den första efter lunch. Sen får det väl ge sig vad som händer. I morgon får ni väl veta, om ni ids läsa då. Ha det så bra nu så hörs vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0