10 dagar till dopparedan

Då var det måndag igen. Efter en skön sömn steg jag upp redan vid sjutiden. Tog medicin och sen gjorde jag kaffe och en hård korvmacka. Finns det nåt godare än brungräddat Leksandsbröd med falukorv på. Det är min favorit när det gäller mackor. En annan favorit till kaffet är rostat bröd med citronmarmelad men bäst är den första.

Har nu duschat och klätt mig. Ska ju på vårdcentralen och ta prover och se om jag ska få guldsprutan på torsdag. Det får man hoppas på. Matte kommer från jobbet och ska skjutsa mig. Det är en ganska jobbig backe när man ska gå till vårdcentralen. Brant och lång och jag har svårt att gå i backar, nästan svårare nedför än uppför. Är det också halt är det mycket riskabelt. Skulle inte vilja stå på öronen där. Är less på att tillbringa julen på sjukhus.

I går kväll var det ett ganska tråkigt TV-utbud. Helgerna brukar vara sämst. Tur att det är måndag igen. Visserligen börjar det vara juluppehåll för flera program. Men nånting ska väl vara kvar. En del kanaler kör mest repriser nu till jul och över helgdagarna. Det finns ingen tanke på de människor som är ensamma och bara lever för TV-n. Jag har läsningen i alla fall. Och i dag ska jag till biblioteket. Äntligen! Så då är julen räddad. Julafton tillbringar jag hos Isabel och hennes familj på Björkskatan i Luleå. Sen vet jag inte. Träffar väl Joakim och hans familj nån dag. Matte blir väl hos Isabel på julafton. Så långt som till nyår vill jag inte planera.

Funderar på om jag ska klä om soffan innan vår. Bara jag får tag på lämpligt tyg till en billig penning. Kanske är detta det svåraste?  Tygaffären här är inte den billigaste. Kanske jag kollar nån katalog. Dom brukar ju ha femmeters klipp ganska billigt. Men det måste vara tjockare än gardintyg. Tål att tänka på.

Nu måste jag nog göra mig klar fär avfärd. Det är 8 grader kallt i dag och ganska mörkt. Härligt att det blivit lite kallare. Om ni vill hörs vi i morgon. Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0