Böcker med ond bråd död......

Onsdag och halva veckan har gått . Varmt och skönt ute, tala om vilken kanonsommar vi fick och än är den kvar. Åt ärtsoppa till lunch och sen bar det i väg ut.
Först biblioteket och lämna igen mina lånade böcker och hämta två reserverade. Det är Åsa Larssons "Till dess din vrede upphör" och Mari Jungstedts "Den döende dandyn". Bra att ha böcker att läsa. Deckare ska det vara, helst.
Sen gick jag till Konsum och handlade lite. Köpte körsbär (från USA) till en kostnad av 44 kronor (149 kr/kg). Finns det inga körsbär i Sverige längre? Ja herre gud vart är vi på väg.

Satte mig utanför affären och pratade med Birgit. Lill-Börje vandrade förbi och han berättade att han hade sålt huset i Vistträsk och han har flyttat till Arjeplog. Han har ju sonen där så jag förstår att han ville vara närmare honom. Och kan man så gör man ju det som han gjorde. Han har ju bara ett barn.

När jag kom hem så gjorde jag klart för middagen (pannkaka) och när Matte kom så åt vi. I går såg jag filmen (den svenska). Var nog mer en ungdomsfilm. Pernilla ringde och vi pratade en stund. Sen såg jag dansarna. Det är ju bara tre par kvar och i kväll får man se vilka två som åker ut och vilka som blir i finalen. Spännande!
Kanske ser jag Miss Marple i kväll och sen dansarna. Seinfeldt om jag inte somnar i kväll. (Jag gjorde det i går). CSI är ju så bra så det vill jag inte missa. Hoppas vädret håller i sig så jag kan tillbringa mer tid ute. Ha det så bra så hörs vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0