Slut på sommarlovet

Måndag, en ny vecka. Skolbarnen börjar skolan idag. Vädret verkar bra, solen tittar fram men det är några moln på himmelen. Efter frukost gjorde jag en bärkräm (hallon och blåbär). Det var till lunchen. Satte mig den vid datorn och läste PT. Sen kom Matte och vi åt lunch.
När Matte hade farit igen la jag mig och läste ut boken, Björn Hellbergs, "Tacksägelsen". Sen gick jag ut.

Gick till Röda Korset för att kolla vad dom hade till försäljning. Det var så mycket folk att jag drog till Konsum i stället. Köpte en pocket, Mari Jungstedts "Den mörka ängeln (?)". Köpte också en glass och lite annat. Träffade Birgit utanför och vi satt och pratade en stund. Sen var det bara att gå hem och börja med maten, korv stroganoff och ris. Efter disken la jag mig och vilade en stund.

I går såg jag en film på TV  4 film. Ett engelskt drama "Mansfield Park". Handlingen utspelas i början på 1800-talet.  I mitt tycke en sevärd film. I kväll ska jag se" Himmelsblå" på ettan kl.20. Sen blir det väl detsamma som alltid, Sienfeldt och CSI. Om jag inte hittar nåt annat att titta på.

I morgon bitti kommer dom och tar prover för sprutan. Dom är då så snälla som kommer hit, för nu har jag ont överallt. Det är nog mycket blåstens fel också. Vi går ju mot blåsiga tider tyvärr. Nu är det slutbloggat för denna dag. Jag skriver mer i morgon. Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0