Lata jag

Idag har jag verkligen varit lat. Visserligen har jag varit i tvättstugan och tvättat två maskiner. Och jag har lagat lunch och middag, samt diskat men inget mer. Nada! Jag har legat på sängen och läst omväxlande sovit. Vem bryr sig? Det här med städning har helt kommit bort. Och ingen bryr sig väl hur jag har det städat eller inte.

I veckan måste jag köpa garn så jag kan fortsätta med mina julklappar. Kanske sista julen jag ger klappar. Numera har ju alla en massa grejor så dom behöver inget mer. Julklapparna har mist sin funktion, tycker jag. Nästan ingen visar äkta glädje över det dom fått. Och har man det så knappt med pengar till gåvor, som jag, så är det lika bra att man inte ger nåt. Det är inte för att jag är snål utan för att jag inte kan uppfylla önskningarna. Om det blir nån julklapp senare år, blir det kanske en bok. Om nu nån ids läsa.

Det blåser snålt idag. Inte tycker jag att det är skönt men det blir väl bättre. Snart kommer Matte och vi ska äta. Tur att Matte finns, annars skulle man väl bli helt isolerad. Ska se på TV i kväll så då fortsätter min lathet. Nästa vecka ska jag sätta fart med allt som jag ska göra, eller hur? Ha det så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0